Американска туристка е открита разчленена в куфар на остров Бали


Американска туристка е открита разчленена в куфар на остров Бали

Арестувани са дъщерята и кандидат-зетят на жертвата

Разчлененото тяло на американска туристка е било намерено в очукан куфар в индонезийския курортен остров Бали, съобщи South China Morning Post.Местната полиция е арестувала дъщерята на жертвата и нейния приятел като основни заподозрени за извършването на бруталното убийство.

Шейла фон Вийзе Мак, която е на 62 години, била наполовина гола и имала няколко рани по главата. Тя била отседнала в 5-звезден хотел на острова заедно с 19-годишната си дъщеря Хедър и нейния приятел – 21-годишния Томи Шейфър.

Майката и дъщерята били в хотела няколко дни преди Шейфър да се присъедини към тях. На видеозапис се вижда как убитата спори с приятеля на дъщеря си за нещо. На следващата сутрин 19-годишното момиче и приятелят й занесли няколко куфара до повикано за тях такси. В един от тях било и тялото на Шейла. То е открито, след като извършителите не се появили, за да се качат в таксито.

Полицията веднага е започнала да ги издирва и ги е намерила да спят в хотел в туристическия район. От американското посолство в Бали са заявили, че знаят за смъртта на Шейла и за ареста на предполагаемите извършители.Подобни новини

Вашият коментар