Анджелина Джоли: Холивудски стил и елегантност


Анджелина Джоли: Холивудски стил и елегантност

Анджелина Джоли: Готова за следващата голяма стъпка след развода

Актрисата е на корица на априлското издание на JOY,

посветено на Холивудския стил от червения килим

Холивудски стил, елегантност и пищност – червеният килим на наградите „Оскар” всяка година ни показва най-красивите жени в света в тяхната най-блестяща светлина.

Априлският брой на JOY взима огромна доза красота от червения килим на последната церемония. Роклите, бижутата, детайлите в прическите и грима… всичко, което спира дъха ни и ни вдъхновява за собствените ни специални моменти, е тук! Специален beauty материал в броя пък е посветен на това как звездите подготвят фигурата, кожата и косата си за голямо събитие от ранга на „Оскар”-ите, започвайки месеци преди това.

Корица на броя е актрисата и активист за правата на човека Анджелина Джоли. Броени месеци след развода, тя изглежда е готова да направи своето голямо завръщане. Джоли вече е в процес на подготовка на нови филмови проекти. Но това, за което най-много се говори, е че тя сериозно се е насочила към кариера в политиката. Всичко за плановете й и за това какво се случва между нея и Брад в момента, ще научите от статията в броя.

През април ви даваме идеи и за новите дестинации, до които вече има изгодни самолетни билети от България.

Имаме домашна фитнес програма, с която да стегнете всяка зона от тялото. Упражненията са лесни, ефективни и можете спокойно да ги изпълнявате вкъщи.

Говорим си и за връзки и секс: Как френските жени се оправят толкова добре с мъжете? Как става така, че връзките им се получават с лекота… а разделите без драма? И още – за гърдите като една от най-силните женски ерогенни зони, и как да извлечем максимум удоволствие от тях!
Вашият коментар