Анелия отмъщава на Емилия с биографична книга


Анелия отмъщава на Емилия с биографична книга

Анелия няма никакво намерение да прости на Емилия задето й открадна съпруга

Анелия срещу Емилия

Коко Динев е между чука и наковалнята. Бизнесменът трябва спешно да помири бившата и настоящата си жена, ако не иска да пострада във войната помежду им.

Още след раздялата си с Анелия преди няколко години, Динев имаше големи проблеми. Той трябваше да лавира между бившата си половинка и тогавашната си любовница, които си вадеха кирливите ризи в интервюта. Впоследствие войната утихна, но се очаква пак да избухне в най-скоро време.

Съществуват сериозни подозрения, че враждата ще бъде разпалена от биографичната книга, която Анелия се гласи да напише. Звездата на Пайнер възнамерява да разкрие в томчето всички пикантни подробности около развода си с Коко. В мемоарите няма да бъде спестен нито един факт, позорящ разтурикъщата Емилия.

Коко се залюби с Емилия пред погледите на тогавашната си официална Анелия. Омаян от колежката на жена си, той набързо прекрати брака си. Разводът вкара Анелия в депресия за почти 2 години, но сега тя ще може да си отмъсти за преживените драми с автобиографичната си творба.

Близък до Емилия източник твърди пред списание, че тя е изпаднала в паника от мерака на предшественицата си да пише мемоари. Настоявала Коко да забрани на Ани да споменава имената им в книгата си.

„Като цяло не желае да се напомня, че е откраднала чуждото щастие. През последните години тя работи усилено, за да изгради имидж на добър човек, когото го е грижа за нещастието на другите, а сега всичко това може да рухне“, коментират запознати.

Анелия, която в момента върти любов с тайнствен спътник, вече преговаря с издателство за автобиографията си. Тя може да разчита на солиден хонорар за томчето, но само ако разкаже на страниците драмата си с Коко и Емилия.
Вашият коментар