Бареков: След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете


Бареков: След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете

„След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете. Защото той няма да събере мнозинство в парламента“, каза лидерът на партия „България без цензура“ Николай Бареков в ефира на Би Ти Ви.

„Хората имат много сериозни проблеми. Половин милион българи са безработни. 2,5 млн. пък са извън България, защото за тях тук няма работни места. А ние тук се занимаваме с глупости, който чие убийство е поръчал“, уточни Бареков. Той гостува в студиото на Би Ти Ви след Касим Дал, който бе поканен по повод информацията, че е бил подслушван заради информация, че е поръчвал убийството на Лютви Местан и Делян Пеевски.

„Ние влизаме в кандидат-депутатската кампания с нови хора, чисти като сълза. 9 млн. лв. е взел от данъкоплатците партийна субсидия е взел Яне Янев. А той е сам в неговата си партия“, поясни Бареков.

ДПС е особена българска партия, според лидера на ББЦ. „За нея гласуват освен турци и цигани, и страшно много българи. За първи път се появи българска партия – ББЦ, за да изместим ДПС. Аз съм български политик с българска платформа“, каза Николай Бареков. Той каза, че заплатата му като евродепутат е 8000 евро. И скоро ще обяви как и къде ще направи дарение.
„Нямам господар, затова ме атакуват отвсякъде. Видя се, че нито Пеевски, нито Цветан Василев имат нещо общо с мен и „България без цензура“. Не съм човек на Борисов, нито на ДПС и затова търпя постоянни атаки. Ако бях техен човек, щях да имам комфорт в медиите“, каза още Бареков.

„Ако искате ме наричайте новият Доган, защото искам да сменя с българска партия и българска платформа мястото на ДПС в парламента. ББЦ ще бъде новият център-дясно в НС, без който няма да може да бъде сформирано новото правителство. След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете, защото няма да събере мнозинство в парламента“, категоричен е Бареков.

Той разкритикува остро поведението на останалите политици. Обикалям страната и виждам как хората мизерстват, а политиците ни се занимават с глупости и интриги, въстана той. „Хората имат много сериозни проблеми. Половин милион българи са безработни. 2,5 млн. пък са извън България, защото за тях тук няма работни места. А в медиите политиците се занимават с това кой ги подслушва и кой чие убийство е поръчал“, коментира той днешното участие на Касим Дал в сутрешния блок. В него Дал обясняваше дали е бил подслушван заради информация, че е поръчвал убийството на Лютви Местан и Делян Пеевски.

Бареков отново подчерта, че ББЦ е единствената партия, която излиза на вота с листи, в които няма нито един провален политик, участвал в управлението на страната. „Ние влизаме в кандидат-депутатската кампания с нови хора, чисти като сълза. При нас дойдоха почтени хора, предимно мениджъри, хора, които искат да работят, дойдоха млади хора. Ще разчитаме на дарения и кампанията ни ще бъде една от най-евтините за разлика от останалите, които харчат народни пари от държавните си субсидии. 9 млн. лв. партийна субсидия е взел от данъкоплатците само Яне Янев, който е сам в неговата си партия“, обясни Бареков.

Как ще гласуват варненци за един човек, който е турски националист и 20 г. е бил в ръководството на ДПС, попита той за Касим Дал, който е втори в реформаторската листа в морската столица, като припомни и скандалите на РБ, които разкриха публично истината за реденето на листите им срещу откупка на депутатско място за сериозни суми.

Бареков е категоричен, че се е отказал от медиите и е решил да остане само политик, защото е по-почтено. Няма как един евродепутат да има медии, категоричен е той. „Аз се отказах от медиите, защото е по-почтено. Искам да бъда единственият, който ще бъде избран за политик и ще си остане такъв, защото в момента избирате политици, а те стават бизнесмени, след като излязат от НС.
Бареков обяви, че е съвсем реалистично да бъдат разкрити 1 милион работни места, което планира ББЦ в управленската си програма, ако дойде на власт. „1 милион работни места за 8 години са по 150 хиляди годишно. Не съм като царя да обещавам, че ще оправя държавата за 800 дни, но понеже съм Бареков, мога да го направя за 8 години“, категоричен бе той. Лидерът на ББЦ посочи още, че основното в управленската програма на коалицията е икономическият растеж.Подобни новини

Вашият коментар