Бразилка показа дупе и цици за Челси


Бразилка показа дупе и цици за Челси
„Челси“ се радва на отличен сезон до момента. Затова не е чудно, че спечели и нови фенове. Една от почитателките обаче изрази подкрепата си към тима по доста горещ начин.
Бразилската моделка Джесика Лопес захвърли дрехите на паркинга пред „Стамфорд Бридж“. Сексапилната блондинка се преместила в Лондон миналата година, след като преборила рака. Покрай правенето на модна кариера тя се увлякла и по тима на Антонио Конте. В чест на отбора и своя съотборник Вилиан тя захвърли дрехите.
Джесика пристигна пред стадиона на „Челси“ с кола. Седейки на задната седалка, тя отвори вратата и започна да се съблича, докато остана чисто гола. След това сложи една мокра фланелка и въпреки зимния студ позира пред „Стамфорд Бридж“ за радост на преминаващите фенове. Направи и няколко секси пози с вдигната високо фланелка на любимия тим.
Лопес победи рака на яйчниците през 2015 г. и дори обръсна главата си за драматична фотосесия по време на лечението. След като влезе в ремисия, тя се премести в Лондон в преследване на модна кариера.
 Вашият коментар