България разби Куба с 3:0 гейма


България разби Куба с 3:0 гейма

Възпитаниците на Пламен Константинов към момента заемат 3-о място в Група D във Варна и е твърде вероятно да останат на тази позиция и след изиграването и на последния си двубой срещу световните шампиони от Полша утре вечер. При успех на България над “Дружина полска” и победа на Иран днес над световните шампиони, националите имат шанс дори и за първото, или второто място в Група D, но вероятно това ще се случи много трудно.

Към момента е сигурно, че България ще продължи участието си във втората фаза на турнира в София без значение от класирането си в Група D.

При така създалата се ситуация водач на Група G в София ще бъде тимът на САЩ, който на 90% ще спечели първото място в “желязната група” С в Бари, след като вече победи останалите силни отбори Русия с 3:1, Сърбия с 3:2 и Австралия с 3:2. Ако България е втора или трета в Група D, то към тази група ще се присъедини Иран или Полша като втори или трети отбор в нашата група във Варна.
Четвърти тим в Група G може изненадващо да остане силният тим на Франция или Канада, след като Холандия изненада Бразилия с 3:1 и Франция с 3:2 в Русе.
Вашият коментар