Васил Петров извиси глас благотворително в Пловдив


Васил Петров извиси глас благотворително в Пловдив

Кадифеният глас на големия джаз певец  Васил Петров изпълни снощи подземната арт зала на „Екселсиор“ и „се разля“ по Главната на Пловдив, предизвиквайки минувачите да обсебят стълбището на търговския център. „Българският Франк Синатра“ пя благотворително на специалния бал, иницииран от Дирекция „Спорт и младежки дейности“ към община Пловдив и кетъринг компанията „Арте“ с цел събиране на средства за реновиране на спирките на Детската железница „Знаме на мира“ (Младежки хълм) и изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания. Събитието е част от Седмицата на благотворителността 2014, организирана за втора поредна година от община Пловдив.

Брилянтният изпълнител веднага бе обсебен от фенки, желаещи снимка с него, а отстрани търпеливо го изчакваше музата му – дългокраката красавица Маргарита Тошева.

И докато някои дами държаха на общ фотос с Васил Петров други се превъплътиха в платно за рисуване на художничката Мишел Вълчева, участвала на световни първенства по бодиарт. Първа се престраши Свилена Русева, управителката на „Арте“, чийто красиво лице за минутки бе изкусно изографисано. Прекрасно цвете пък разцъфтя върху крака на Петя Щерева, главен експерт в Дирекция „Спорт и младежки дейности“ към община Пловдив. Изрисуваните дами предизвикаха интереса и на водещия на събитието Стелиан Димитров, който не спря да се шегува с гостите, сложил китка цвете зад ухото си.

Колко са средствата, събрани на Благотворителния бал, ще стане ясно в края на кампанията.  
Вашият коментар