Вижте тайните на супер скъпите компаньонки! Ето за какво плащат олигарсите


Вижте тайните на супер скъпите компаньонки! Ето за какво плащат олигарсите

Много момичета мечтаят за красив живот, скъпи дрехи и бижута, екзотични курорти и богати гаджета. Заради тези стремежи представителките на нежния пол понякога правят компромис със съвестта и морала си и влизат в редиците на компаньонките, елитните жрици на любовта, или на така наречените съвременни гейши, чиито задължения са не толкова да задоволят мъжа плътски, но и да удовлетворят интелектуалния му капацитет.

Бивш руски посредник за „бръмчалки“, който доставял момичета зад граница за забавления с олигарси, разкрива тайните на бизнеса пред портала Super.ru. Разликата е в това, че ти не организираш просто някакво събитие, а скъпа почивка, споделя той.

Първоначално се провежда пълен инструктаж с изискванията на клиента: не бива да се доставя обикновено момиче на повикване, която ще свърши работа и ще си отиде, а трябва да бъде закарано добро момиче. То задължително трябва да е добре образовано и да има топ обноски.

Дамата трябва да общува свободно на поне два езика, да има добри маниери пред обществото. Тя трябва да се облича стилно, да говори добре и да се държи добре, разказва бившият агент. За едно рандеву момичето печели средно по 7–8 хилади долара, но сумата може да стигне и до над 20 хиляди според ситуацията. По принцип обаче елитните компаньонки получават само 30% от хонорара, другите пари отиват при агента или при този, който доставя красавицата на богаташа. Доста от момичетата дори не знаят цените за присъствието си до клиентите.

Кастингът преминава преди заминаването за скъпото пътуване. Срещата става в изискан ресторант или на неутрално място, където момичетата пристигат, а клиентът си избира с коя ще отлети. Понякога идват и посредници, които одобряват определени девойки, а другите си тръгват.. По време на почивката има няколко варианта за развитие на събитията. Девойките пристигат една по една или в група до 15. Заедно с моделите към Израел, Маями, Дубай или друг курорт за богати тръгва и самият агент. Неговата задача е да следи клиентът да бъде доволен.

При груповия вариант агентът се грижи за пътуванията с яхти, разходки, екскурзоводи и посещения на клубове. Ако там се случи клиентът да хареса някое от момичетата, което танцува, агентът е длъжен да уговори пребиваване с него и максимално изгодни условия за него.

Вторият вариант е, когато пътува само едно момиче. В този случай тя не се доставя просто в стаята за секс, а почива заедно с клиента и играе ролята на негова спътница през цялото време. Лесните пари и вечеринките на брега на океана обаче не винаги завършват добре за младите търсачки на приключения. По думите на събеседника на Super.ru, момичето може да стане жертва на ужасни неща и дори да изчезне безследно. Определено рискът е голям, но за доста млади девойки, си заслужава.
Вашият коментар