Гришо с любопитни разкрития за връзките си с Шарапова и Шерцингер


Гришо с любопитни разкрития за връзките си с Шарапова и Шерцингер

Григор Димитров както никога досега. Световният номер 6 даде откровено интервю за модното издание Mr Porter, в което разкри подробности за връзките си с Мария Шарапова и Никол Шерцингер.

Гришо с Шарапова се разделиха през лятото на 2015 г. След края на взаимоотношениета им, продължили близо две години и половина, първата ни ракета се срина в световната ранглиста. Признава, че по онова време искал само да си стои вкъщи, като нямал желание дори да се обръсне.

„Разделих се с треньора си. Загубих ранкинга си и играех лош тенис. Карах се с близките ми хора и преминавах през раздялата (бел. ред. – с Мария Шарапова). Бях уморен. Бях уморен от всичко. Едно по едно всичко се разпадаше. Винаги съм бил спокоен човек. Не искам да кажа наивен, но когато видя някого винаги мисля, че този човек е такъв, за какъвто се представя. Това обаче не е точно така“.

C певицата Никол Шерцингер  имат много ангажименти и рядко намират време само за себе си.

„Не е лесно. Графиците ни са много натоварени, но тя се справя по-добре от мен по отношение на това да бъде на местата, на които съм аз“, добавя 27-годишният тенисист.

Попитан какво би правил без тениса, Григор отговаря категорично: „Не съм сигурен, че искам да знам.“

Димитров е в Англия, а по-късно днес трябва да научи първия си съперник за „Уимбълдън“.
Вашият коментар