Гуинет: Разделих се с Брад Пит в точния момент


Гуинет: Разделих се с Брад Пит в точния момент

Гуинет Полтроу разкри в новия брой на списание WSJ, чиято корица краси, че преди години е развалила годежа си с Брад Пит „в точния момент“ и така е избегнала преследванията на папараците. 46-годишната актриса коментира пред изданието и „съзнателното си разединение“ с музиканта Крис Мартин, който е баща на двете ѝ деца, както и скорошния си брак с продуцента Брад Фалчък.

Гуинет говори за негативизма около словосъчетанието, което тя измисля, за да обяви раздялата си с Крис – „съзнателно разединение“.

„Това е седмицата, в която бях обявена за най-красивата жена от списание People, след което се оказах най-мразената знаменитост на списание Star. Това е суров урок, който научих. Беше ми толкова трудно да взема решение да се разведа, а публичното обявяване на раздялата ни с Крис беше супер болезнено за мен. Исках да видя дали ще можем да окачим болката и егото си на вратата и да си спомним какво обичаме един в друг, за да продължим да бъдем семейство за нашите деца“, казва Гуинет, цитирана от tialoto.bg.

За скорошния си брак с Брад Фалчък и ролята си на майка на неговите деца, актрисата споделя:

„Ние все още се учим. С деца-тийнейджъри човек трябва да внимава. Никога преди не съм била мащеха и не знам как точно да подходя.“ Иначе създателката на сайта GOOP споделя, че е много щастлива с новия си съпруг и се чувства наистина фантастично:

„Разбрах, че човек е по-добре подготвен да избира своя партньор в живота, след като е минал половината от него. Щастлива съм, че срещнах този човек, който е невероятен и истински партньор за мен.“

Своята ранна слава Полтроу коментира с думите:

„С Камерън Диас често си говорим за началото на 90-те, когато имаше толкова малко папараци по петите ни. Слава богу, че се разделих с Брад Пит по онова време и пред дома ми не ме чакаха куп папараци. В днешно време това нямаше как да се случи.“
Вашият коментар