Директорът на СМГ: Цяло лято се прави шоу, няма да подам оставка


Директорът на СМГ: Цяло лято се прави шоу, няма да подам оставка

Получих подкрепа от колеги в Софийската математическа гимназия. В нашата гимназия учим децата да сме най-добрите, обаче когато играем по правилата. В случая един от играчите не играе по правилата и той трябва да бъде дисквалифициран. Това заяви директорът на Софийската математическа гимназия Антони Стоянов в студиото на БНТ „Денят започва“.

Учителката Петя Тодорова е уволнена, законова практика е тя да си потърси правата в съда. Но тя изкарва деца и родители на улицата, добави още той.

Цяло лято се прави шоу, тези деца ще ходят в престижни университети, кога ще им позволят в Кеймбридж или Оксфорд да си избират учителката, коментира още той. Как да си подам оставката? 22 години съм в гимназията, от 6 години съм директор, от 3 години сме първенци, направихме нови разработки, инициативи.

Световните шампиони по снукър дойдоха, направихме страхотни кабинети по роботика, деца преподават на деца. Изходът е в ръцете на институциите. Очаквам да решат в полза на правото, каза още директорът Антони Стоянов.
Вашият коментар