Жена похарчи 50 хиляди долара, за да заприлича на Мелания Тръмп


Жена похарчи 50 хиляди долара, за да заприлича на Мелания Тръмп

Жена похарчи 50 000 долара за пластични операции, за да заприлича на Мелания Тръмп, съобщава „Дарик“. 42-годишната Клаудия Сиера от Хюстън се решила на хирургическите интервенции след забележка от мъж.

Клаудия имала комплекси по отношение на външността си и страдала от ниско самочувствие още откакто била на седем години. Майката на две деца се справяла някак до тази година, когато излязла на среща с мъж, малко след като се преборила с рак на гърдата, отбелязват британски медии.
Жената си спомня, че той поискал шофьорската ѝ книжка и след като тя му я дала, той ѝ казал, че изглежда много по-възрастна отколкото е. Това преляло чашата и Клаудия решила да си направи пластични операции и да заприлича на Мелания Тръмп, която смята за силна, очарователна и сексапилна жена.

Освен това тя погледнала към първата дама на САЩ, за да потърси вдъхновение да се отърси от образа си на типичната майка и домакиня, както сама тя го определя. След няколко хирургически намеси на обща стойност 50 000 долара тя придобила съвсем различна външност.
„Смятам, че с първата дама си приличаме.Унижават я, но тя остава силна жена. Искам хората да виждат това и у мен“, казва Клаудия Сиера.

Тя признава, че сега се чувства щастлива с новия си външен вид. „Чувствам се като фенкис, като преродена. Гледам се в огледалото и не мога да повярвам, че съм аз“, казва жената. Тя признава, че се любува на външността си и ѝ се случва да върви из дома си, да поглежда към прозорците и да се радва на отражението си.
Когато я видяло след операциите, семейството й било изненадано, казва още Клаудия. Все още съм аз, но това е една по-добра версия на самата мен, споделя жената.
Вашият коментар