Започва туристическото изложение „Ваканция и СПА Експо“


Започва туристическото изложение „Ваканция и СПА Експо“

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие най-голямото туристическо събитие у нас – международното изложение „Ваканция и СПА Експо“. През трите дни на изложението участват с представителни щандове 380 компании от 25 страни. Хората, които от рано планират своя отдих, могат да направят резервации при специални изгодни условия.

Турция, Гърция, Испания, Хърватия и Тунис са сред най-предпочитаните дестинации за летните почивки на българите. Европейски маршрути допълват предложенията на туроператори от Великобритания, Германия, Италия и Унгария.

Сред предложенията за пътувания до екзотични дестинации са фирми от Малдивските острови, Индия, Виетнам, Мексико, Обединените арабски емирства. В съпътстващата програма са включени над 50 събития, дискусии, презентации на фирми, дестинации, представяне на нови технологии.

В специална зона на изложението е отделено място за центрове за балнеология и възстановяване, медицински центрове, балнео- и СПА-хотели, клиники за естетични и оздравителни процедури.

Друга зона е посветена на региони за винен туризъм. Първият ден от борсата е предназначен само за професионалисти. През втория и третия ден входът е свободен за посетители.Подобни новини

Вашият коментар