Историята на една любов: Лео и Антонела


Историята на една любов: Лео и Антонела
Тя не е типичната футболна съпруга, а той не е стандартният футболист мачо. Любовта им разцъфва от детството до днес.
Лионел Меси среща Антонела Рокуцо, докато гостува в дома на най-добрия си приятел Лукас Скалия. Tя е братовчедка на Лукас. Израстват заедно в аржентинския град Росарио.
Пътищата им се разделят, когато футболният талант на Лионел е забелязан от „Барселона“ и той заминава за испанския град. Тогава Лео е на 13 г., а двамата продължават да поддържат връзка.

Докато Лео тренира усилено, Антонела поема по свой собствен път. Тя има връзка с друго момче от същия град, но то загива в пътен инцидент. Смъртта на приятеля на Антонела става повод Лео и детската му любов да подновят отношенията си. Според някои медии тогава Лионел спешно пътува до Аржентина, за да я подкрепи в този тежък момент. Точно тогава започва тяхната връзка.

Преди Антонела Меси има две връзки. Излиза за кратко с непълнолетната Макарена Лемос. Следващото му завоевание е звездата на Плейбой Лусиана Саласар, която е 7-години по-голяма от него. Въпреки че Лео е голяма звезда във футбола, той е по-скоро скромен и тих. За него не се носят легенди, че е сваляч и мачо.

Меси се завръща в Барселона, а Антонела започва да учи дентална медицина в Националния университет в Росарио. Но след половин година се отказва и започва да учи социална комуникация, от която се отказва след година.

Приятели на Антонела разкриват, че пред тях тя е обявила връзката си с Меси на 20 юли 2007 г.

През 2009 г. Меси гостува в каталунския телевизионен канал „TV3“ и на въпроса „Имате ли приятелка?“ Лео отговаря: „Да, имам приятелка. Тя е в Аржентина. Истината е, че се чувствам много добре и съм спокоен.“

Въпреки това потвърждението, че двамата имат връзка,  идва едва преди Световното първенство по футбол в Южна Африка през 2010 г.

Тогава Рокуцо пътува за първи път до Барселона и се премества да живее с Лео.

Но не мислете, че всичко е съвсем безоблачно. Около звездата на „Барса“ се завързва секс скандал. Появяват се кадри, на които той е в прегръдките на стриптизьорка в Лас Вегас. Лео успява да докаже на любимата си, че снимките са монтаж. Двойката успява да се справи с това предизвикателство на съдбата.

Скоро след този случай обаче Меси започва да получава снимки от Сузи Кортез – победителка в конкурса „Мис Бум-Бум“ 2015 в Бразилия. След това Кортез коментира: „Бях шокирана, когато видях, че Меси е блокирал акаунта ми. Ако можех, бих казала на жената на Меси да не се безпокои. Изненадана съм, че тя е толкова неуверена в себе си. Предполагам, че просто ревнува“.

На 2 юни 2012 г. , докато празнуват гола на Меси срещу Еквадор, е потвърдена вече известната тайна, че Антонела е бременна с първото им дете. Тиаго се ражда на 2 ноември 2012 г.
А през 2015 г. Меси потвърди в социалните мрежи, че Антонела очаква второ дете. Матео е роден на 11 септември 2015 г.

Двамата се ожениха на 30 юни тази година на разкошна сватба в родния Росарио. Между 260-те гости, които очакваха младоженците, бяха съотборниците на Меси от „Барселона“ – Неймар, Луис Суарес и Жерар Пике, който дойде с жена си – поп звездата Шакира. Играчът на „Челси“ Сеск Фабергас и съпругата му Даниела Семан също бяха на церемонията.

След това семейството замина на меден месец в Антигуа и Барбуда.

Сега двойката се наслаждава на семейния живот и синовете си, Лео просперира в кариерата, а Антонела се е отдала на децата си.

Той винаги я е обичал, а тя е имала търпението да чака подходящия момент.
Вашият коментар