Йога с джин за пълна релаксация


Йога с джин за пълна релаксация

След като бирената йога завладя хиляди хора в света, дойде ред на нова тенденция. Все повече инструктори във Великобритания водят часове по изпълняване на различни асани с чаша джин.

Джин йогата е един от начините да постигнете пълна релаксация на тялото в края на деня. Тя съчетава двете любими неща на инструктора Емили Уорноп – йога и джин. Преподавайки йога, тя се замислила, че алкохолът в разумни количества също може да бъде терапия за душата. И решила да използва удоволствието от пиенето на джин като разнообразие в своите класове. Комбинацията на йога асаните и консумацията на този вид алкохол отпуска съзнанието и е същинско енергизиращо преживяване, споделя тя.

„Джинът дава допълнителна релаксация. Класът е ориентиран към хората, които са наясно със своя вкус и текстурата на питието… Това наистина е пътуване навътре и ще помогне на хората да се фокусират и оценят същността на йогата“, обяснява Емили пред Hull Live.

Уорноп провежда джин йогата един път месечно, като урокът е по час и половина. В нея се съчетават Ин и Ян йога упражнения с пиенето на джин с тоник. Разбира се, за тези, които бързо се разконцентрират от алкохола, има портокалов сок или кокосова вода.
Вашият коментар