Какво мислят жените за мъжете наистина


Какво мислят жените за мъжете наистина

Oказва се, че мъжете не са толкова различни един от друг. Те си мислят за нас много често много различни неща – че всички сме странни понякога, че имаме прекалено много козметика, че понякога мрънкаме прекалено много – и завършват или с извода „всички са едни и същи“ или „не може само ти да си такава, разбираш ли?“.

И в крайна сметка става ясно, че мъжете си приличат помежду си също толкова, колкото и ние жените имаме някои общи черти.

Аз лично не виждам никаква пречка в това, защото подобните качества не ни правят огледало на другия, защото те резултират и се проявяват в съвсем различни неща. 

Така… по темата – четох си аз и попаднах на някои мисли, цитати, фрази – наречете ги както искате – за мъжете, обаче казани от жени. И няма как да не се съглася с повечето от тях.

Не се жени за мъж, за да го променяш! За това си има поправителни училища.

 

Ако говориш за себе си той ще помисли, че си скучна. Ако говориш за други, че си клюкарка. Ако говориш за него – че си прекрасен събеседник.

Ние имахме много общи неща. Аз го обичах и той се обичаше.

Ако искате мъжът да ви слуша и следи внимателно всяка дума, която казвате, говорете насън.

Понякога се чудя дали мъжете и жените наистина си подхождат. Може би трябва да живеят като съседи и да си ходят на гости от време на време.
Вашият коментар