Как снима iPhone X


Как снима iPhone X

DxOMark дават 97 точки на iPhone X, като по този начин смартфонът си разделя второто място с Huawei Mate 10, който също има 97 точки.

Златото е за Google Pixel 2 – телефонът на създателите на Android получава 98 точки.

Но това не е всичко, защото горните цифри са от общия сбор, получен от оценяването а видео и фото способностите на устройствата при различни условия.

Ако говорим единствено за снимки, то iPhone X получава най-високият резултат от всички телефони, намиращи се на пазара към този момент. DxOMark дават 101 точки за фотовъзможностите на iPhone X.

Това, което е по ценно е, че сайтът е споделил галерия от необработени снимки, направени с iPhone X. Благодарение на това всеки може да прецени за себе си как снима смартфонът струващ над 2200 лева.

Припомняме ви, че iPhone X разполага с двойна задна камера, съчетаваща два сензора с 12МР, като единият е с широкоъгълна оптика и f/1.8 бленда, а другият е с телефото оптика и f/2.4 бленда. Светкавицата на телефона е много способна, а клипчетата в 4К формат не са никаква трудност. iPhone X снима добре и при ниска осветеност, а освен това има 10 пъти оптичен зуум.

За селфитата отговаря 7МР сензор с f/2.2 бленда.

Извода на DxOMark е, че камерата на iPhone X има много добра експозиция и контраст, докато тази на Huawei Mate 10 има невероятно точни цветове. Комбинацията от двете е налична при Google Pixel 2 и именно това е една от основните причини този смартфон да е класиран на първото място.
Вашият коментар