Кармен Електра чисто гола на 46


Кармен Електра чисто гола на 46

Кармен Електра – мокрият сън на всички мъже по света вече няколко десетилетия.

В петък бившата съпруга на лошото момче на баскетбола Денис Родман навърши 46 години, но тялото все още буди възхищение и тя продължава да се снима по евино бельо, пишеwoman.bg.

Предлагаме ви да видите няколко снимки от последната фотосесия, които се появиха на бял свят преди няколко дни. Тя е чисто гола, единствено по грим и дори косата не прикрива уникалната фигура. Заела е предизвикателна поза върху сатенен лилав чаршаф, а разликата от тена залъгва погледа ви, че има бельо.

Горещите кадри са дело на фотографа Ели Ръсел Линец, който е майстор на актовите снимки. Неведнъж е заснемал и кралицата на скандала Лейди Гага.

И въпреки че вече не е първа младост, Кармен продължава гордо да показва тялото си и споделя, че сега е още по-доволна от фигурата си, отколкото преди години. Преди време самата тя разкри каква е тайната да изглежда толкова добре след 40: „Когато започнах отново да се занимавам с танци по-сериозно, усещах, че съм много дехидратирана. Бях активна и непрестанно се изпотявах. Реших, че трябва да пия повече вода и тялото ми започна да се променя към по-добро. Сега дори свалям килограми много по-лесно, отколкото преди, когато спазвах строги диети.“

Кармен разкрива още, че с времето е успяла да разбере нещо много важно за доброто самочувствие. „Много е важно да бъдеш себе си. Никога не бих се променила заради някого. Хората в нашия бизнес те уважават и ценят заради това, което си. Затова не се променяй, бъди себе си. Ако хората не те харесват заради самия теб, това няма значение. Няма проблем, продължавай напред. Всичко е наред“, съветва Кармен.

 

 

 
Вашият коментар