Косата на ангелите прилича на желе


Косата на ангелите прилича на желе

Ангелите и демоните са представителите на развити цивилизации, изпратени с изследователски мисии на Земята и поради една или друга причина останали тук. Тази теза лансира американското електронно издание listverse.com. То анализира най-популярните митове, че същества от друго измерение управляват живота на планетата ни.

 

Елохими дават живот на Земята

 

Ангелите и демоните са хора като нас, но от цивилизации, които са светлинни години напред в развитието си. Според listverse.com  те били изпратени на Земята. Отказалите да се приберат у дома по лични прищявки с течение на времето били считани за демони, а останалите станали ангели.

 

Другото обяснение идва от учението Раелизъм. Според него животът на Земята е създаден от извънземните Елохими. През вековете те се явявали на хората, които ги наричали ангели, херувими и богове.

 

Мъжете в черно

 

Хиляди сигнали за извънземни са записани през последните 50 години. Главни  герои в тях са мъже в тъмни костюми. Твърдели, че са правителствени агенти, но мнозина смятат, че всъщност са извънземни. Очевидци ги описват като ниски на ръст с тъмни и мрачни лица. Винаги разполагали с подробна информация за човека срещу тях, сякаш дълго са го наблюдавали. Обърквали се обаче при вида на прибора на хранене или дежурните молитви. Освен това говорели на жаргон. Идентифицирали се с документи, но по-късно се оказва, че такива хора няма или са мъртви.

 

Според изследователя Джон Кийл тези същества са модерна проява на същия феномен, описван по-рано като Дявола или срещи с феи. Определението “черният мъж” векове наред се използва за Дявола.

 

 Имали ли са ангелите коса

 

За ангелската коса се говори, че е субстанция, разпръсната от преминаването на НЛО. Едни я описват като паяжина, други – като желе. Появява се на места, където е виждана Дева Мария. Този факт пробужда интереса на вярващите в извънземни, които твърдят, че виденията на Дева Мария и Исус имат общо с извънземните.

 

От рапортите за ангелската коса става ясно, че с времето тя се разгражда и изчезва. Една от теориите за произхода на субстанцията е, че тя всъщност е йонизиран въздух, отделян от електромагнитното поле около космическия кораб. Най-известния случай с ангелска коса се случва в Олорон, Франция през 1952г. Тогава има необичайно голям брой случаи на забелязани НЛО.

 

На 2 ноември 1959г. в португалския град Евора, била събрана ангелска коса и изпратена за анализ на учените от Лисабонския университет. В заключението се твърди, че субстанцията е толкова сложна, че би могла да бъде някакъв  организъм, растителен продукт.

 

Какво прави тук расата на Сивите

 

Според американски сайтове за UFO новини Сивите са интелигентна раса, която посещава Земята и провежда медицински експерименти върху хората. Най-често ги описват като дребни на ръст, безполови, с гладка и сива кожа и големи глава и очи. Хуманоидни същества без нос, уши или полови органи. Телата им са непропорционално малки и по тях не се забелязват мускули. При проучване от 1995г. са разгледани данните за хора, твърдящи, че са отвлечени от извънземни и е изчислено, че описанията на Сивите присъстват в 50% от случаите в Австралия, 43% в САЩ, 90% в Канада, 67% в Бразилия, 20% в континентална Европа и 12 във Великобритания. Някои предполагат, че родната планета на тези същества се намира в звездната система Зета Ретикули. От там и някои ги наричат Ретикулианци. Сивите често са разделяни на две групи, като едните са значително по-високи. Една от теориите е, че по-дребните не са живи същества, а са изкуствено създадени роботи. Хора описват как Сивите поглеждали човека в очите и извършвали умствена намеса. Това пораждало състояние на хипноза или директно провокирало различни емоции.

 

Луната всъщност е космически кораб  

 

През юли 1970 г. учените от Съветската академия на науките Михаил Васин и Александър Шчербаков за първи път излизат с теорията, че Луната е космически кораб. Според тях Луната е кух обект, създаден от неизвестни същества с изключително напреднала технология. Огромни машини са прокопали вътрешността на земния спътник, а повърхността се състои от скалиста обвивка. Защитниците на теорията посочват и увеличените случаи на забелязани и снимани НЛО от НАСА на техните мисии до Луната. Също така астероидите и метеоритите образували изпъкнали кратери, вместо вдлъбнати, което било доказателство за твърдата изкуствена обвивка.  Химическият състав на пясъка под скалите се различава значително от състава на самите скали. Това може да означава, че повърхността на Луната идва от друго място. Някои от кратерите пък произлизат от вътрешността на спътника, въпреки че няма доказателства там някога да е било достатъчно горещо, за да има вулканични изригвания.
Вашият коментар