Кралиците на изкушението Мартина и Дилена


Кралиците на изкушението Мартина и Дилена

Мартина, Дилена и стоте най-секси българки в новия PLAYBOY!

Нищо ново – Мъжката библия продължава да диктува правилата на сексапила по света, че и у нас. В новия брой ще намериш една от най-бомбастичните сесии в историята на списанието – при това с двоен ефект върху пулса и кръвното ти налягане! Кралиците на изкушението Мартина и Дилена решиха да ни поздравят по случай 15-годишния юбилей на PLAYBOY България, пък ние, понеже сме добри души, препращаме разтърсващите кадри право към теб. Но внимавай, не е за теб, ако напоследък си отскачал до кардиолога.

Мда, прекланяме се пред красотата на родни дами – и чрез традиционната класация на стоте най-сексапилни българки, която подрежда родните произведения на изкуството от женски род.

Плюс още много за душата, очите, стомаха и всички важни органи в новия ни брой:

– Кондоми за теб и за мен: пробвахме най-добрите презервативи: и от мъжка, и от женска гледна точка. Задължително за четене и практикуване!

Доброволчески секс – тийнейджъри от цял свят са заети с похвални каузи: помагат на бежанци, модернизират общности с безправни хора, хранят гладните… както и собствените си сексуални желания. Как, по дяволите, го правят хуманитарните работници?

Виртуално порно: как виртуалната реалност ще промени света на мастурбацията?

Златната ера на Мартинито – любимият коктейл отново е на дневен ред. Виж как да вдигнеш тост за завръщането му!

Матю Макконъхи: Цялата история. Ексклузивно интервю с най-горещата холивудска знаменитост – от първо лице за всичко от детството до моментите на върховна слава.

Следете и канала ни във Vbox7, където ще откриете горещи кадри от фотосесиите ни: преди и сега. 15 години не са малко. J

 

Поздрави,
Вашият коментар