Мелани Грифит : Бях съсипана от пластичните операции


Мелани Грифит : Бях съсипана от пластичните операции
Мелани Грифит говори открито за пластичните си корекции, за битката със зависимостите и за причината за разпадането на брака й с Антонио Бандерас.
59-годишната актриса каза в интервю за Porter, че е била много разочарована от пластичните корекции, които си е направила преди 20 години. „Не осъзнавах ефекта, докато хората не започнаха да казват „О, Боже, какво е направила?!“ Бях толкова наранена. Отидох при друг лекар и той започна да разгражда всичките тия л..на, които другият доктор беше сложил в мен. Надявам се, че сега изглеждам по-нормално“, споделя Мелани Грифит.Мелани Грифит се гордее, че е отгледала 3 деца – Александър Бауър (31), Дакота Джонсън (24), Стела Бандерас (20): „Бях напълно функционална майка. Не съм се въргаляла по пода пияна и неадекватна. Може би съм пропуснала някои неща, които е трябвало да направя, но през по-голямата част от времето съм била с децата си. Те пътуваха с мен.“

Актрисата прекарва известно време в клиника след раждането на сина й Александър. След лечението тя се събира с бившия си съпруг Дон Джонсън. Двамата се женят през 1976 г., когато Мелани е само на 18, и сключват повторен брак през 1989 г. „В минутата, в която го срещнах, си паднах по него като обезумяла тийнейджърка. Веднага се влюбих… Дон всъщност ме чакаше след рехабилитацията. Събрахме се. Беше най-естествената, перфектна любов. После просто спря да функционира. Мисля, че е трудно, когато и мъжът, и жената са публични личности, освен ако някой не се откаже от работата си“, споделя звездата.

Звездата се омъжва за Антонио Бандерас през 1996 г. Бракът им продължава 17 години.

Мисля, че една от причините за разпадането на брака ни е, че бях в застой. Никой друг не е виновен. Просто се отпуснах и няма да позволя да ми се случи отново. Искам да се наслаждавам на живота, да правя това, което искам“, казва Грифит.
Вашият коментар