Моника Белучи чукна 50


Моника Белучи чукна 50

Хубавицата иска още много мъже, но обича само бащата на дъщерите си

 

Италия отпразнува вчера неостаряващата си хубост – Моника Белучи навърши 50 години прелестна и секси като никога. Във Франция, където я наричат съвсем свойски Моник, също й се израдваха, тъй като продължават да я смятат за тяхна снаха, въпреки разтрогнатия й брак с Венсан Касел. Нещо повече – французите твърдят поголовно, че красотата й била разцъфтяла най-вече

 

благодарение на съвместния

 

живот

 

с известния актьор. Самата Моника пък непрекъснато разправя, че иска да има още много мъже, но ще продължава да обича само Венсан. Просто защото той бил не само мъжът на живота й, но е и бащата на нейните прекрасни дъщери Дева и Леони.

 

„Възрастта въобще не ме плаши, жива съм, в добро здраве, имам две момичета, които обожавам, ето защо се осмелявам да твърдя, че жизненият баланс на моя първи половин век е положителен!” – заяви завчера в интервю осиновената от Франция италианка. Тя е родена на 30 септември 1964 г. в Чита ди Кастело. Първоначално започва да се изявява като модел, но подиумът й служи единствено, за да я забележи известният италиански режисьор Дино Ризи. Пленен от неподправената й женственост, той я снима в тв сериала „Живот със синовете”, който я прави известна не само на Апенините. Следват предложения за участия във филми за големия екран, които скоро буквално засипват Моника, но големият й успех идва с филма „Малена” на носителя на Оскар Джузепе Торнаторе. В него тя разкрива по неповторим начин

 

очарованието на италианката

 

и съответно става любимка не само на силния пол. През 1996 г. се снима във френския филм „Апартаментът”, където се запознава с Венсан Касел. Влюбват се, женят се не много време след това и остават заедно край семейното огнище цели 15 години. Тоест допреди година, когато се разделят окончателно.

 

А по стечение на обстоятелствата Моника Белучи вчера черпи за първия си половин век в Сърбия. Там тя се снима в „По млечния път” – последния филм на Емир Костурица. Присъствали на снимачната площадка журналисти писаха, че в него тя разкривала блясъка на зрелостта, без да се срамува от белезите на времето.
Вашият коментар