Никол е скъсала с Григор Димитров


Никол е скъсала с Григор Димитров

Списание „Сън” съобщава, че българският тенисист Григор Димитров и поп звездата Никол Шерцингер са се разделили. Причината, която се посочва, е нежеланието на Димитров да се задоми.

Вокалистката на групата „The Pussуcat Dolls” и Григор Димитров се срещат от ноември миналата година. Това е първата сериозна връзка на Никол Шерцингер след раздялата й с пилота Луис Хамилтън. Изглежда, че приказката между тях е приключила

никол шерцингер и луис хамилтън

Напоследък тя е изразила съмнения относно бъдещето си с 13 години по малкия от нея тенисист и скъсала с него, посочва неназован източник.

Шерцингер е на 37 години, а Гришо – на 24. Източник на „Sun“обясни, че Никол Шерцингер наистина обича Димитров, но категоричното й желание е връзката им да стане сериозна, а тенисистът не е готов за това.

григор димитров

„Никол и Григор са на различни етапи от живота си. Тя наистина го харесва, но иска да се задоми, докато той не е готов за това„. Шерцингер заряза Гришо, но още го обича.

Сексапилната британка и Григор Димитров станаха гаджета през есента, но известно време отричаха това. Именно „Sun“ първи разкри, че „двамата са лудо влюбени един в друг“. За първи път те се появиха заедно на тенис турнира в Бризбейн по Нова година. Тогава те не криеха чувстваха си, държаха се за ръце и се целуваха.

Бившата изпълнителка от групата „The Pussycat Dolls“ сега таи някакви надежди, че Гришо, след като поживее малко сам, може да преосмисли решението си и да поиска ръката й.

„Тя се надява, че тенисистът все пак може да се върне с предложение за брак“, допълни източникът на „Sun“.

/БГНЕС/
Вашият коментар