Новогодишният тоалет на Кристина Агилера с българско участие


Новогодишният тоалет на Кристина Агилера с българско участие

Американската поп певица Кристина Агилера бе една от специалните изненади на новогодишното парти на „Таймс скуеър“ в Ню Йорк. Множеството, събрало се на площада, изригна в радостни възгласи при настъпването на 2019 г., а небето беше озарено от фойерверки.

Хората дойдоха да посрещнат Нова година на „Таймс скуеър“ въпреки дъждовното и студено време.

Агилера се погрижи за доброто настроение на присъстващите, изпълнявайки на живо едни от най-големите си хитове.Визията на певицата също впечатли празнуващите.

Сп. „Харпърс базар“ пише, че Кристина е приличала на снежна кралица, благодарение на своя бял и много блестящ тоалет.

Голямото зимно палто е дело на Norma Kamli. Върху палтото е добавен оформящ колан, наподобяващ корсет. Интересният колан към тоалета на Агилера се оказа, че е създаден от българския дизайнер Живомир Домусчиев.Името на Домусчиев става още по-популярно, след като холивудската любимка Ел Фанинг заблестя в червена рокля от PVC, създадена от Живомир специално за фототосесията й за списание V.

Живомир живее и работи от години в Лондон.

Работил е като моден директор за алтернативни издания (Centerfold, A Magazine, Touch and Wig, Infringe Magazine) и стилист (за модни дефилета, клипове, реклами). Работата го е научила да улавя красотата в дребните детайли.

Живомир сподели, че се гордее, че Агилера се е спряла на негов модел, за да се представи на концерта в Ню Йорк.Традицията за посрещане на Нова година на „Таймс скуеър“ е от 1904 година, когато жителите на мегаполиса започват да се събират за Нова година на емблематичния площад. Това е второто участие на Агилера на събитието, организирано от „Дик Кларк пръдакшънс“.
Вашият коментар