От ”Мис София” се дистанцираха от Тамара Георгиева Kочорапова


От ”Мис София” се дистанцираха от Тамара Георгиева Kочорапова

След масовото недоволство към новата „Мис България“, председателката на „Бок Стар Моделс“ Венета Кръстева побърза да уточни, че Тамара Георгиева Kочорапова никога не е носила титлата „Мис София“.

Кръстева написа отворено писмо до медиите, за да се дистанцира от провелия се в събота конкурс:

„Поради множеството отправени запитвания към нас, от ръководството на „Бок Стар Моделс“ уведомяваме, че изтеклата информация в българското медийно пространство, че новата „Мис България“ 2017 Тамара Георгиева е носителка на националната титла за красота „Мис София“ е подвеждаща и невярна“, написа Кръстева.

„В качеството си на едноличен лицензиант и официален представител на марките „Мис София“, „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ за България, ние от агенция „Бок Стар Моделс“ се дистанцираме от конкурса „Мис България“ и настоящата „Мис България“ 2017 Тамара Георгиева  Kочорапова и изрично държим да подчертаем, че настоящата носителка на титлата „Мис София“ 2017 се казва Владлена Андреевна.

Конкурсът за най-красива столичанка се проведе на 30.06.2017 и бе част от веригата лицензирани регионални конкурси на националния форум „Мис Свят & Мис Вселена България“ 2017. Конкурсът „Мис София“ няма нищо общо с конкурса „Мис България“ и фирма „Интерсаунд“. Поясняваме, че към момента на международните конкурси „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ ни представляват финалистките от конкурса „Мис Свят & Мис Вселена България“ 2017 Вероника Стефанова и Николета Тодорова, и също така държим да отбележим, че конкурсът по излъчването на българските представителки за „Мис Свят“ и „Мис Вселена“ е напълно отделен формат от конкурса „Мис България“ от няколко години насам.“
Вашият коментар