ПАРЧЕ ОТ СВАТБЕНАТА ТОРТА НА ДОНАЛД ТРЪМП И МЕЛАНИЯ СЕ ПРОДАВА НА ТЪРГ В ЛОС АНДЖЕЛИС Още за Парче от сватбената торта на Доналд Тръмп и Мелания се продава на търг в Лос Анджелис


ПАРЧЕ ОТ СВАТБЕНАТА ТОРТА НА ДОНАЛД ТРЪМП И МЕЛАНИЯ СЕ ПРОДАВА НА ТЪРГ В ЛОС АНДЖЕЛИС  Още за Парче от сватбената торта на Доналд Тръмп и Мелания се продава на търг в Лос Анджелис

Парче от сватбената торта на Доналд Тръмп и Мелания ще бъде продадено на търг в Лос Анджелис. Тортата е с вкус на шоколадов трюфел, с размери 10 на 10 см и е покрита с бял фондан. Наддаването за сладкото изкушение ще започне от 250 долара, а организаторите от аукционната къща очакват сумата да достигне до 2000 долара.
Но как се е запазило цяло това парче близо 17 години?

Всъщност сладкото изкушение, което се предлага от аукционната къща е мини сувенир, подарен от семейство Тръмп на гостите по време на сватбеното тържество. Уважилите събитието така и не опитват от истинската торта. Защо? Шоколадовото изкушение тежи повече от 20 килограма. За да не се срути неочаквано, дизайнерите се „застраховат“, като поставят огромно количество тел вътре в него, за да може да стои изправено. Така величествената торта служи само за декор. Един от гостите решава да запази за спомен мини варианта, а след това го продава.
Американският президент и първата дама сключват брак през 2005г. Сватбеното им тържество е Палм Бийч, а роклята е на Диор и струва 100 000 долара. Двамата се запознават през 1998 г по време на седмицата на модата в Ню Йорк.
Оригиналната сватбена торта струва 50 хиляди долара, а за направата й са били необходими два месеца.

PALM BEACH, FL: The reception of Donald Trump Sr. and Melania Trump held at The Mar-a-Lago Club in January 22, 2005 in Palm Beach, Florida. The wedding cake. (Photo by Maring Photography/Getty Images/Contour by Getty Images)

Жълтото пандишпаново изкушение е поръсено с портокалова захар, а блатовете са сиропирани с портокалов ликьор и слепени с маслен крем. Декораторите я украсяват с 2 000 цветя, които изработват едно по едно от захарно тесто.
източник: businessinsider.com
снимки: newsweek.com; hollywoodreporter.com
по статията работи: Илияна Стоянова

 
Вашият коментар