Спасете се от шиповете с лайка


Спасете се от шиповете с лайка

Шиповете на врата са ужасно неприятен проблем и често срещан проблем, който обикновено протича с ежедневни мъчителни болки. Мазилата временно облекчават състоянието, но не го лекуват.

Ако искате траен ефект, доверете се на народната медицина, която уверява, че лайката притежава мощни болкоуспокояващи и противовъзпалителни свойства, които ще ви помогнат да облекчите болката и дискомфорта. Шиповете трябва да се третират с билката както външно, така и вътрешно. За целебната отвара, с която да налагате болното място, изсипете една супена лъжица сушени цветове от лайка в чаша гореща вода.

После покрийте съда за около 10 минути. Оставете течността да се охлади, измийте засегнатия участък с нея или нанесете върху мястото с помощта на памучен тампон. Повтаряйте процедурата до облекчаване на състоянието, като едновременно с това пиете и чай от лайка. Пригответе, като изсипете няколко супени лъжици сушени цветове от билката в чаша гореща вода. Покрийте съда за около 5 минути, за да се запари. Накрая прецедете и добавете мед на вкус и консумирайте най-малко по 2 чаши всеки ден.
Вашият коментар