Сутиен за 2 милиона долара представи бразилски модел на Victoria’s Secret


Сутиен за 2 милиона долара представи бразилски модел на Victoria’s Secret

За моделите на Victoria’ s Secret има чест, по-висока от статута им на „ангели“ – да носят Fantasy Bra (Фантастичния сутиен) – „перлата в короната“ на екстравагантния моден спектакъл. Тази година честта се падна на бразилската манекенка Лаис Рибейро, съобщава „Дарик“.

На предстоящото шоу 27-годишната Рибейро ще дефилира като „ангел“ на Victoria’s Secret за шести път, но за първи път ще носи „Фантастичния сутиен“.

„Никога не съм плакала толкова през живота си (а имам дете), както когато ми съобщиха, че ще нося „Фантастичния сутиен“. Бях изключително развълнувана. Първоначално не можах да повярвам, когато ми казаха. Беше прекрасно. Кой не мечтае да носи „Фантастичния сутиен“. За мен е чест да се наредя сред Жизел (Бюндхен), Кандис (Суанпул), Адриана (Лима) и всички топ модели, които са дефилирали с него в миналото“, коментира Лаис Рибейро.

„Пазех тази тайна дълго време и сега за мен е чест да съобщя, че ще нося „Фантастичния сутиен“, заяви бразилската красавица, представяйки великолепното творение пред камерите.

За представянето Лаис Рибейро беше избрала тесни черни дънки с висока талия и сребрист топ, който лесно да разгърне и да разкрие оцененото на 2 милиона долара произведение на бижутерското изкуство.

Сутиенът Champagne Nights с тегло над 600 карата е изработен от бижутерската компания „Муауад“ . Творението представлява сложна плетеница от златни листа със свързваща презрамките огърлица, осеяни с диаманти, жълти сапфири и сини топази. Изработката на „Фантастичния сутиен“, обсипан с близо 6000 скъпоценни камъка, е отнела 350 часа.

„Щастлива съм и съм благодарна на семейството на Victoria’s Secret, че ми се довери. Благодаря за подкрепата и на всички близки, приятели и почитатели“, допълни Лаис Рибейро.

Красавицата ще представи „Champagne Nights“ на ежегодното шоу на Victoria’s Secret.

Тя се присъединява към супермодели от ранга на Жизел Бюндхен, Клаудия Шифър и Тайра Банкс, които през годините са дефилирали с диамантения сутиен.

В дефилето на Victoria’ s Secret ще участват „ветеранките“ Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Стела Максуел, Тейлър Хил, както и Джасмин Тукс, на която миналата година се падна честта да носи „Фантастичния сутиен“, оценен на 3 милиона долара.

За втори път в шоуто ще участват сестрите Бела и Джиджи Хадид. Очаква се на подиума да се завърнат и моделите, които наскоро станаха майки – Кандис Суанпул и Бехати Принслу.

Сред дебютантките като „ангели“ на Victoria’s Secret е Амилна Естевао.

Луксозната марка за дамско бельо Victoria’s Secret е известна с грандиозните си ежегодни ревюта, на които дефилират „ангелите“ на марката.Подобни новини

Вашият коментар