Тенденции в банските


Тенденции в банските

Новата кампания в модели – дизайнери

Брандът за бански костюми Solid & Striped представя нова колаборация, придружена със специална кампания, която определено ще даде повод за размисъл на останалите марки в сегмента.

Компанията представя 13 супермодела – Лили Олдридж, Хейли Клаусън, Джордан Дън, Хана Фъргюсън, Исабели Фонтана, Тони Гарн, Джесика Хърт, Елза Хоск, Енико Михалик, Каролин Мърфи, Барбара Палвин, Наташа Поли и Жозефин Скривер, които са влезли в ролята на дизайнери и са създали по един модел бански костюм.

Разбира се, след това застават пред камерите, за да го представят и да позират с него. Всяка една от красавиците е създала по един модел в три различни цвята.

Супермоделите се появяват в кампанията, която ще се превърне в календар, а фотосесията е заснета на Бахамите.

 

„Исках да работя с жени, които имат визия за банските костюми и са прекарали част от кариерата си позирайки с такива и по някакъв начин да представят динамиката на бранда и модела“, сподели основателят на компанията.

„Обикновено плащаме на някого да позира в банските ни костюми, но реших, че ще бъде интересно някои от тези дами да създадат перфектният модел за тях самите“, допълва той.

Банските костюми варират от спортни модели с висока яка до по-сексапилни такива без презрамки.

 

 
Вашият коментар