„Умен“ кантар на Huawei мери телесните ни показатели


„Умен“ кантар на Huawei мери телесните ни показатели

Теленор пуска в своята мрежа умния кантар Huawei Body Fat Scale, който в комбинация с приложение за Android и iOS, позволява на потребителите лесно и удобно да проследяват и контролират своите телесни показатели.
Huawei Body Fat Scale позволява, чрез технология за биоелектричен анализ, проследяване на общо девет показателя, включително тегло и телесни мазнини, а също така и индекс на телесната маса (BMI), мускулна и костна маса, процентно съдържание на вода в организма и др.
Мобилното приложение на Huawei Body Fat Scale може да запомни данните на до десет индивидуални потребители. Данните се синхронизират автоматично, чрез Bluetooth 4.1, a за най-точни резултати е налична и умна аларма, която няма да позволи пропускане на сутрешното претегляне. При желание, потребителите могат и да споделят данните от ползването на Huawei Body Fat Scale с приятелите си или треньора си в социалните мрежи.
За изработката на кантара е използвано закалено стъкло, а вграденият LED екран осигурява висока видимост на фона на неговия стилен и изчистен бял дизайн.
Теленор предлага Huawei Body Fat Scale на цена от 79,99 лв. при плащане в брой или да бъде получено за 3,99 лв. на месец в условията на двугодишен лизинг или за 7,49 лв. на месец при едногодишен лизинг.Подобни новини

Вашият коментар