Alibaba направи оборот от 25 милиарда долара само за ден


Alibaba направи оборот от 25 милиарда долара само за ден

Alibaba е една от най-големите търговски компании в интернет, която всеки ден генерира впечатляващи приходи. Новите данни в интернет разкриват за поредния уникален рекорд на компанията. Оказва се, че Alibaba са направили оборот от над 25 милиарда долара в рамките на един ден, което е прецедент в историята им. Впечатляващото постижение е част от специална промоционална кампания на търговския гигант, предаде TechCrunch, цитиран от digital.bg.

Toва е един от най-впечатляващите обороти регистрирани досега в индустрията за толкова кратък период. Самите данни показват, че Alibaba са направили над 1.6 млрд. поръчки в рамите на 24 часа. Новият рекорд е само част от изключително успешната им година. Компанията успя да подобри всички свои рекордни за продажби за този период и сегашните данни са само потвърждение за товa. Изчисленията показват, че на всяка минута са генерирани повече от 1 млрд.

При всички положения можем само да се впечатлим от уникалното постижение на Alibaba. С подобни числа те само се позиционират като водещ търговски гигант в индустрията. Alibaba се превръщат във водещо име и е само въпрос на време да станат по-голям конкурент на Amazon. Поне засега Alibaba са фокусирани предимно върху китайската аудитория. Дали ще намерят как да преодолеят това ограничение и да станат по-влиятелно име в индустрията предстои да видим.
Вашият коментар