Цар на историята + бонус тесте

Хитовата настолна игра за българската история, която за последните две години реализира цели три тиража! Сега в комплект с бонус тесте с 35% отстъпка. Очаквайте доставката до 1 юли.

Битката при Ахелой е след покръстването на българите, нали? Но със сигурност е и преди цар Петър да започне гонения срещу богомилите? А дали е преди, или след обявяването на Велики Преслав за българска столица?

В „Цар на историята“ това са въпроси, които често ще си задавате, когато дойде вашият ред. Има само една цел – да бъдете първият играч, който изиграе всичките си карти вярно. Играейки, вие не само ще научите много за важните събития от българската история и тяхната последователност, но и ще се забавлявате.

Не са ви необходими никакви предварителни знания, дори най-добрият историк не е застрахован от загуба, защото картите на съдбата могат да обърнат развоя на играта във всеки момент!

Играта стимулира интереса към българската история, развива логическото мислене и събужда състезателния дух, но най-важното – поставя в центъра на своята мисия родолюбието и знанието.

Бонус тестето пък гарантира по-вълнуваща игра, в която пътят към царската корона се изпълва с още предизвикателства.

Ако желаете само бонус тесте, може да го намерите тук.

 

 

 

 

 

https://bulgarianhistory.shop/

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *