Кино на открито в центъра на София до края на август

Кино вечери на открито в парка се организират на емблематичния стадион „Юнак“ в центъра на София. Вече е ясна програмата с филмите за кино вечерите до края на август. Изборът е направен от „Чучков Брадърс“.

Сред филмите, които ще бъдат прожектирани, е и „18% сиво“ – вторият пълнометражен филм на режисьора Виктор Чучков-син след успешния „Тилт“. Продуцентът Борислав Чучков прочита едноименния роман на Захари Карабашлиев и откупува правата за филмиране. В главните роли са актьорът и певец Рушен Виденлиев и Доля Гавански. Прожекцията на „18% сиво“ в лятното кино ще е на 22 август със специалното участие на стадион „Юнак“ на режисьора и част от екипа.

„Целта беше да имаме леки и приятни, забавни филми, които са подходящи за гледане на открито с приятели. Водещо беше желанието ни хората да се забавляват с лятно настроение“, споделят организаторите.

Кино вечерите на стадион „Юнак“ стартират на 16 август (неделя) с друга нова българска продукция – филма „Бащата“. Приключението на баща и син, което ще ви замисли и разсмее, е по кината от 24 юли.

В програмата на лятното кино до края на август са още филмите:

„Без милост“ – 17 август

„Лудетини“  – 20 август

„Травелатор“ – 21 август

„18% сиво“ – 22 август

„Ма Ма“  – 25 август

„Малкият Буда“ – 26 август

„Малкият самурай“ – 28 август

Началният час на всички филми ще бъде 21,30. Билетът за прожекция е 10 лв., като в цената е включена и една безплатна бира. Билети са в мрежата на Еventim и на входа на стадион „Юнак“.

Местата ще бъдат разположени съгласно актуалните разпоредби за спазване на мерките срещу разпространението на коронавируса.

Лятното кино в парка се намира в Борисовата градина, до Националния стадион „Васил Левски“ и точно до метростанция „Стадион Васил Левски“. Стадион „Юнак“ вече е познат като място за приятно прекарване, а през лятото всекидневно е предпочитано място за споделяне на емоции с приятели.

На 27 август на стадион „Юнак“ ще пее Стефан Вълдобрев.

kmeta.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *