Очаквайте  „От любов“ – автобиографията на Веселин Маринов

 

Първата автобиография на емблематичния български изпълнител ще се появи на 7 ноември.

С  39 години на сцена, 23 студийни албума и почти 100 концерта годишно Веселин Маринов остава едно от най-разпознаваемите и обичани лица на родната музикална сцена, а размахът, с който работи, отдавна се е превърнал в еталон за професионализъм.

Малко след 60-ата си годишнина знаменитият певец споделя в 400 страници преживяното през годините по един неповторим, изпълнен със самоирония и носталгия начин.

На 7 ноември на пазара ще се появи „От любов“ – първата автобиография на изпълнителя.

В нея Веселин Маринов разказва за мечтите си и за дългия път към тяхното сбъдване: от безгрижното детство във великотърновското градче Полски Тръмбеш, където се ражда любовта му към поезията и рок музиката, през казармата, където вече пее песните на любимите си световни банди и се вслушва в приятелски съвет да кандидатства в Консерваторията, през студентските години и поканата да стане част от група „Импулс”, решението да поеме по собствен път, включително в Германия, завръщането и дългогодишното му партньорство с Тончо Русев и Евтим Евтимов, които написват за него емблематични песни, та чак до днес, когато името му се е превърнало в нарицателно.

„От любов“ е дълбоко лична и искрена книга, която не само проследява пътя на едно момче от малкия град до голямата сцена, но и създава ярък портрет на българския музикален живот.

Повече информация очаквайте скоро, а всички предварителни поръчки на изданието, направени през онлайн магазина www.ciela.com ще бъдат подписани лично от талантливия певец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *