JP3 представя премиерно CHANGE THE WAY в София

JP3 представя премиерно CHANGE THE WAY в София 

22 октомври, Sofia Live Club 

Tриумф на емоциите ни очаква на 22 октомври в Sofia Live Club. JP3 представят премиерно за София новия албум от музикалната си палитра.С променен състав JP3 ще гостува по повод представянето на новия албум Change The Way.

Албумът бе представен премиерно на сцената на Аполония в Созопол през септември тази година и е плод на дълги години труд и колаборации с различни музиканти.

Част от 12-те композиции са създадени по време на домашната изолация в България, след което всички избрани произведения от общо 17, са записани в студиото на радио „Варна“. Berlin, Sigh, Spinning wheels, One more и The Cool guy, са само част от новия проект, който идва след успешните соло пиано албуми на Живко Петров – After 4 през 2015 и TEN през 2019.Очакваме с нетърпение предстоящия концерт, когато ще бъдем вълнуващо омагьосани от: Живко Петров – пиано, Димитър Семов – ударни и Димитър Карамфилов – контрабасБИЛЕТИ на предварителна продажба в мрежата на eventim.bg на цена 25 лева, а на място в деня на събитието ще са 30 лева.

РЕЗЕРВАЦИЯ за концерта може да се направи в сайта на клуба тук https://bit.ly/2RxvzCo

 

Билети: https://bit.ly/37lyZ4i

 

Facebook: https://bit.ly/3dJ8SFz

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *