Ехнатон – инженерингови проекти за ПСОВ с технологии на Schneider Electric

Ехнатон е дългогодишен и сертифициран партньор на висококачествените и специализирани продукти на Schneider Electric за индустриална автоматизация. Компанията е признат доставчик на инженерингови решения с дълъг опит и традиции. В областта на автоматизацията на пречиствателни станции за отпадни води, Ехнатон е водещо име. Инженеринговите решения с марка Ехнатон в сектора са популярни с надеждното си изпълнение, иновативността и качеството на вложената техника.

 

Автоматизация в пречиствателни станции

Доказателство за успешната инженерингова дейност на фирмата в проекти за автоматизация на пречиствателни станции са ключовите реализации в множество ПСОВ в България, сред които: Пазарджик, Стара Загора, Димитровград, Кубратово, Мездра, Свищов, Павликени, Равда, Ямбол, Стамболийски, Момчилград, Елхово и др.

 

Изградените от Ехнатон съвременни автоматизирани системи за управление „до ключ“ включват проектиране, изработка на електротабла, локални пултове, диспечерска система, програмиране, настройка и пуск на използваните системи.

 

Успехите на компанията в сектора се дължат на предлаганите от нея комплексни експертни услуги, които обхващат всички нива на автоматизацията на процесите, предлагайки компоненти от един доставчик.

 

Решенията, които Ехнатон реализира, покриват всички аспекти в индустрията, включително софтуерни приложения, PLC, терминали, инвертори, задвижвания, SCADA процеси, енергиен мениджмънт, разрешаване на казуси с различни бази данни, управление с интелигентни устройства с комуникации на различни нива – TCPIP, Modbus и др.

 

Компанията има сериозен опит с иновативната платформа за оптимизация чрез цифрова трансформация EcoStructure на Schneider Electric, което й позволява да бъде полезна на всяко ниво във всеки индустриален сектор. Съвместно с Глобалния технически център на компанията осигурява критично важната навременна и адекватна реакция и консултация при възникнали софтуерни проблеми.

 

Пълнообхватна инженерингова експертиза

Освен в ПСОВ сектора през годините Ехнатон е изпълнила множество успешни комплексни и специализирани реализации на проекти, сред които:

 

  • Автоматизирани системи за управление на силозни бази;
  • Пълна автоматизация на непрекъснати сложни производствени процеси на фабрики за преработка на суровини;
  • Проектиране и управление на инсталации за суровини и материали;
  • Енергиен мениджмънт;
  • Изработка и внедряване на електрически части на множество обекти, включително центрове за данни, системи за мониторинг;
  • Модернизация на машини и съоръжения – обхващаща целия процес по проектиране, изграждане и внедряване.

Веселин Тодоров

Технически директор

[email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *