PlayStation®5 в магазините на VIVACOM на страхотна цена

Най-новата игрова конзола PlayStation®5 вече се предлага във VIVACOM на страхотна цена. Тя разкрива пред феновете нови неподозирани гейминг възможности, още по-реалистично гейминг преживяване и изцяло ново поколение PlayStation® игри.

Всички клиенти на VIVACOM могат да се възползват от специалната цена на конзолата в магазините и да зарадват своите близки с подранил коледен подарък на цялото семейство.

PlayStation®5 се предлага от VIVACOM в две версии – модел с Ultra HD Blu-ray драйв на цена 41.98 лв. на месец с FiberNet 100 & TV 2L+ и дигитална версия без дисково устройство, която се нарича PlayStation 5 Digital Edition.

Тя работи само с дигитално разпространявани игри и се предлага на клиентите на VIVACOM на цена от 34.98 лв. на месец с FiberNet 100 & TV 2L+.

И двете версии на PS5 използват персонализиран централен и графичен процесор и ултра бързата 825 GB SSD памет, които правят гейминг изживяването още по- пълноценно.

PlayStation®5 е последно поколение игрална конзола, създадена от Sony Interactive Entertainment. Устройството предлага 120Hz честота на опресняване на кадрите за 4K дисплеи и 8K картина за екрани с 4320p резолюция. Конзолата има HDR резолюция за още по оживена графика и наситена гама от цветове.

PlayStation®5 има атрактивен дизайн в черно и бяло и може да бъде позициониран както вертикално, така и хоризонтално. Безжичният контролер DualSense използва адаптивни бутони с хаптична обратна връзка и адаптивни спусъци, а благодарение на новата аудио технология Tempest 3D AudioTech и вградения микрофон, потребителите могат да комуникират с другите играчи без допълнителни слушалки.

В магазините на VIVACOM могат да бъдат открити и устройствата от серията PS5 – безжичен контролер PS5 DualSense, безжични слушалки SONY PS5 PULSE 3D™ и мултимедийно дистанционно управление, а скоро на разположение на потребителите ще бъдат и други нови PS5 продукти за още по-пълноценно гейминг изживяване, сред които са и игрите за PS5 – Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure и Demon’s Souls.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *