България се готви за активен зимен сезон

Премиерът Бойко Борисов заяви, че България се готви за активен зимен сезон. Готов ли е браншът и какви мерки се взимат? Банско е напълно готов за откриване на зимния сезон, в курорта вече има и сняг. Бизнесът също е готов – взети са всички мерки, за да се гарантира безопасността на гостите.

„ Цялата ни станция е оборудвана със знаци, точно къде трябва да се влезе, къде да се излезе. Има пропускателен режим на гардеробите – по 10-15 човека ще могат да влизат вътре, като ще има строга охрана. Температурата ще се мери, както и на групите в ски-училищата – те трябва да бъдат не повече от 10 човека“, обясни Иван Обрейков, маркетинг-директор на „Ски-зона“ Банско.

„Ние сме ресторант, работим с хранителни продукти – колегите, които на въжените линии, също са достатъчно отговорни. Всичко това е голяма отговорност, от гледна точка, че в наше лице хората наистина могат да намерят едни отговорни хора, които да им гарантират спазването на тези мерки“, каза Юлия Попова, която е собственик на ресторант.

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *