Винарна с превъзходни оценки в Букинг е финалист за Балканските Оскари

 Изба “Едоардо Миролио” носи италиански полъх на Балканите  

Италиански полъх и романтика, дори по време на световна епидемиологична криза, ограничила пътуванията на населението в цял свят, са пресъздадени на Балканите с винарска изба “Едоардо Миролио”, която привлича туристи в Тракийска низина, в село Еленово, на 22 км. от Нова Загора.

Избата е финалист  за шестото издание на Balkan Awards of Tourism Industry 2020. Церемонията ще отбележи значимите постижения в туризма на полуострова, а с ъбитието ще се състои на 21.12. 2020 г. от 20 ч. в хотел Маринела,  София.

Изба „Едоардо Миролио“ е заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади, което създава отлични условия за развитие на винен туризъм. Усъвършенстването на избата носи през годините многобройни златни медали за вина с изключително високо качество.
Над самата изба се издига бутиков хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце), който разполага с 10 елегантни стаи, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн. Хотелът е носител на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг.
7-те студиа и 3 апартамента са обзаведени индивидуално в античен и съвременен стил. Носещи имената на различни български сортове грозде, стаите пренасят своите обитатели в различни кътчета на света.
Хотелът е предпочитано място за организирани събития – сватби, тиймбилдинг, частни и корпоративни партита. Всеки гост  може да се наслади на винените турове, дегустация, бутиково настаняване и изтънчена кухня, независимо от сезона.
Вдъхновен от линията на спиралата, архитектът създава тази впечатляваща сграда, от която пред очите се откриват безкрайни лозови масиви, естествени езера и зелени морави.
Стилната обстановка, неустоимите гледки, удоволствието от чаша вино и прекрасна храна привличат целогодишно гости в избата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *