Конспирация: Коронавирусът променя играта сред гигантите, на никой не му пука за възрастните

Дейвид Айк представя интерсна конспиративна теория за COVID-19  и неговия изход

Британският писател, обществен деец и професионален теоретик на конспирацията Дейвид Айк разкрива един друг поглед около ситуацията с разпространението на коронавируса COVID-19 и гигантската икономическа криза, която идва.

Той разглежда положението като пирамида, в която на върха са около 1 % от населението – онези богатите, големите, които издигаме в култ, направляват онези държави, които движат света като цяло.  Този култ иска да създаде по-голяма от Оруеловата глобална държава, в която съвсем малко хора да  заповядват на всички останали.

В книгите си от преди 30 години  Айк нарича това общество „игрите на глада”. На върха на пирамидата са онези чудовищно богати хора, а на дъното сме онова общество от човечеството, които зависим от този около 1% големи хора. Между двете е милиционерско-военната държава, за да налага волята на богатите върху населението най-долу.

Айк нарича технокрация обществото, което е под този контрол, който става именно с новите технолии, с искуствения интелект. Което означава, че всичко ще става с помощта на интернет и IT техлогиите. Именно в такъв момент сме сега. Плащаме сметките по електронен път. Общуваме електронно…

Айк казва, че има две основни технолигии, за да стане това командване – едната, през 90-те години нарича „Проблем-Реакция-Решение“, при която се използват главно медиите, за да кажат на обществото за проблема, в който то да повярва. След което се наблюдава реакцията на страха у хората, а това дава възможност на онзи 1 % от върха на пирамидата да контролира гнева. И така онези горе посочват, че ще променят нещо заради проблема или просто проблемът ще промени някои неща.

И така онези, които са създали проблема, приемат реакцията на обществото и предлагат решение за проблема, който самите те тайно са предизвикали.

Другата технолия, която професионалният теоретик на конспирациите разглежда е „Без проблем – Реакция –Решение”. Тук авторът говори за проблем-илюзия за промяна.

При първия вариант ни се казва да започнем от „А“ и знаем, че ще стигнем до „Я“, с големи стъпки, но не и прекалено бързо, за да не се усъмнят хората. Искат хората да повярват, че всичко е случайно. Целият този модел е приложим спрямо сегашното положение с коронавируса.

„Истерията с коронавируса маркира всеки отделен елемент от този резултат. Случайно ли е. Не вярвам. Но и ако е изкуствено разпространен, ще стигнем именно до този сценарий. Реално дори и да съществува, вирусът  е заплаха само за определена част от обществото – онези, които има слаба имунна система към всички видове грипове. Не приемам нещо за истина, защото някой с костюм ми е казал да повярвам в това“, казва в интервюто британецът.

Той цитира данни, според които 80 % от населението ще бъде засегнато, по-малка част с умерени симптоми, а накрая остават онези със слабата иминна система. Затова трябва да ги предпазим, но те не са само възрастните баба и дядо.

Айк разкрива, че всъщност истерията с коронавируса дава възможност за разрушаването на световната икономическа система. Което означава на дъното на пирамидата да няма никакви малки предприятия, даже никави средни по размер. А само на върха гиганстски корпорации, които да контролират и произвеждат всичко. Амазон е класически пример.

Резултатите от коронавируса няма да бъдат свързани със здравето, а с икономиката.

„На хората от върха окото им не мига за болните и стари хора, които сега призоваха да повярват, че тази система е загрижена за тях. Не говоря за медицинските сестри и лекарите, говоря за ядрото, което движи това. Възрастните са само оправдание, за да налагат своите заповеди върху самото общество. Ако им пукаше за възрастните нямаше да ги оставят да се чудят: да умрат от глад или тока да си платят“, казва още Айк.

Вижте във видеото каква е теорията на Дейвид Айк за коронавируса и съществува ли той изобщо?

Видеото не е на разположение поради световната цензура върху свободно мислещите и събудили се хора .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *