Нови вълнуващи експедиции ни очакват в „Крейг край реката“

Крейг обича да измисля всякакви нови игри, а Поречието е идеалното място за създаване на скривалища и изпълняване на специални мисии. Забавлението става още по-голямо, когато приятелите му Келси и Джей Пи се присъединят към него. Всеки, който гледа „Крейг край реката“, може да разчита на епични изненади и страхотни приключения. Премиерата на новите епизоди ще бъде на 21 декември от 14.00 часа по Cartoon Network.

Крейг е изключително умно  дете – той е също толкова ентусиазиран да играе с приятелите си, колкото и да решава трудни математически задачи. За да знае къде го очакват най-интересните  приключения, той създава карта на града си. Придружен от своите двама приятели: леко тромавият, но креативен Джей Пи и смелата книголюбителка Келси, която ходи навсякъде със своя домашен любимец, птицата Мортимор, заедно преодоляват страха и изживяват луди приключения с добро настроение.

В новите епизоди от втория сезон на поредицата „Крейг край реката“  Джей Пи ще пропадне в огромна дупка, която се оказва тайно скривалище направено от картон. Там Крейг намира бележка, която предупреждава новодошлите за мистериите, криещи се в картоненото скривалище. Приятелите случайно разбират, че освен всичко останало там има и загадъчна врата, която води до тайнствено място. В друг епизод, приятелите ще решат да открият каква е дълбочината на блатото, но ще се изправят пред трудност, когато загубят греблото, без което не могат да се върнат на брега. Единственото им спасение ще бъде Мортимор. Нещата ще се объркат още повече, когато Крейг пробие сала. Децата ще открият, че благодарение на въображението си, ще могат да се забавляват, както у дома, така и на открито.

Началото на новите епизоди от поредицата „Крейг край реката“ ще бъде на 21 декември и ще продължи всеки делник от 14:00 ч. по Cartoon Network.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *