Българо-турска компания е финалист за престижните Балкански Оскари

Balkan Business Awards представя най-успешните общини и фирми на 26.03.2021 в Ловеч
Една от водещите компании на Балканите в минно-кариерната индустрия – МАКСТОН ЕООД, е финалист за престижните статуетки на Балканските Бизнес Оскари.
Церемонията за седмото издание на Balkan Business Awards 2021  ще се състои на 26.03.2021 от 19 ч. в конферентната зала на 4-звездния хотел Президиум Палас в град Ловеч. Под патронажа на Община Ловеч и на най-успешния кмет на Балканите – г-жа Корнелия Маринова.
Макстон предлага широка гама от машини, консумативи и резервни части за минно-кариерната индустрия, които са налични на склад в базата на фирмата до кв. Крайморие, гр. Бургас. Със своя дългогодишен опит в продажбите и обслужването в момента фирмата има клиенти из цялата страна, занимаващи се с различни дейности.
Продадени и монтирани по обекти на клиенти са над 25 броя трошачно-сортировъчни инсталации, допълнително – трошачки с различно предназначение, въртящи конвейери и стационарни, както и други машини. За първата половина на 2021 година има планирани за реализиране 4 проекта с инсталации на клиенти в различни точки на страната.
Налични в складовата база на Макстон ЕООД са над 2000 ситови повърхности с размери, отговарящи на най-често срещаните модели ситови модули към трошачни инсталации в България. С над 5000 метра различни транспортни ленти е зареден най-големият склад за гумено-текстилни транспортни ленти на Балканите.
Професионален екип за топло вулканизиране може да подмени или ремонтира лента с минимално забавяне на работния процес във всяка точка на страната. Фирмата разполага с транспортни ролки със стандартни и нестандартни размери – над 2500 броя в наличност, както и планки за подмяна и изработване на ролконосачи и комплекти – капачки за защита на транспортните ролки. Има разнообразие от консумативи и ляти продукти за трошачки, които винаги са налични на склад.
Основен принцип на компанията е бързото и качествено обслужване, като цели удовлетворение на нуждите и оправдаване очакванията на клиентите.
Сред тях са: ПИМК Кариери ЕООД, Автомагистрали Хемус АД, Инертни материали Ямбол АД, Атмикс ООД, Технострой инженеринг 99 АД, Щрабаг ЕАД, МДЗ Балша АД, Топлофикация Сливен АД и много др.

Партньори на събитието са Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

 

По време на престижния конкурс през 2020 г. наградите бяха връчени от Н.П. Владимир Кръстевски – Министър съветник, временно изпълняващ длъжността посланик на република Северна Македония в България, г-н Стамен Янев – изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, председателят на парламентарната Комисия по околната среда и водите г-жа Ивелина Василева, бивш екоминистър, председателят на УС на БТПП г-н Цветан СИМЕОНОВ, депутатите от управляващата коалиция Красимир Богданов и Стоян Радков, г-н Йордан Великов – държавен експерт към Министерството на икономиката, г-н Васил Пеев – главен секретар на ИАМСП, президентът на  Балкански Бизнес Алианс г-н Янис Папалелудис и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *