Български иновации са фаворити за Балканските Оскари

Дигитален печат върху всичко, без вода, е формулата на „Фреш принт“

  

 

С директен UV печат на плоскости от различни материали с широк диапазон на приложение –  за дома, офиса и за реклама,  лидерите в дигиталния печат „Фреш принт“ показаха, че няма граници за иновациите в печатните технологии и спечелиха журито на седмото издание на Балканските Бизнес Оскари.

Церемонията  Balkan Business Awards 2021  ще се състои на 26.03.2021 от 19 ч. в конферентната зала на 4-звездния хотел Президиум Палас в град Ловеч. Под патронажа на Община Ловеч.

Иновациите на „Фреш принт“ дадоха решение за създаване на оригинален интериорен дизайн, декорация на мебели, гръб на кухни, печат на плочки за баня, декорация на търговски обекти – дисплей, витрини, щандове и др. Размерът на плоскостите за печат може да е с максимален размер 200 х 350 см  и с дебелина до 9 см. Тази технология е подходяща за печат върху плоскости от ПВЦ, пенокартон, плексиглас, стъкло, дърво, МДФ, ПДЧ, еталбонд, алуминий, мебелни плоскости, корк и др.

За първи път  в България през 2007 г. фирмата наложи печата върху строителна предпазна мрежа. В момента е основен лидер на пазар за доставка и печат на строителна мрежа. „Стремим се да удовлетворим изискванията на най-взискателните ни клиенти. С оглед комплексното и качествено обслужване на нашите клиенти през тази година „Фреш Принт“ ЕООД разшири своя машинен парк с нови машини“, допълват от компанията.

Сред иновации на компанията са: печат на цял тапет, който може да бъде с височина до 3.20 м. и с дължина 50 м. Това позволява тапетът  да бъде  без снадка и не е нужно да се цепи при монтаж. Също така печат на комарници с индивидуален дизайн. Тази технология е патентована и може да бъде извършвана само от Фреш принт в цяла България. Мрежата, която използва фирмата, има UV защита и се отличава с изключителна здравина. Както и директен печат на плоскости за растерен таван с наситени цветове и детайлни изображения.

„Фреш Принт“ разполага със собствена техническа база от 2400 кв.м. застроена площ, която  позволява гъвкавост в сроковете и ценообразуването в зависимост от индивидуалните изисквания на клиента. Фирмата предлага голямо разнообразие на продукти в областта на дигиталния печат, всички видове услуги за външна и вътрешна реклама, както и изработка на нестандартни изделия – опаковки, сувенири и други.

Фирмата изпълнява готови технически решения, подадени от клиента, както и предлага технически и творчески визуални проекти. Услугите, които предлага, са насочени както към корпоративни клиенти и рекламни агенции, така и към крайни клиенти.   „Фреш Принт“ ЕООД е компания, създадена през 2003 г. Дейността й е тясно специализирана в областта на дигиталния печат.  Успехът в областта на  външната и вътрешна реклама се дължи на коректност в отношенията с клиентите, високото качество на продуктите, изпълнение на заданията в срок и професионално обслужване.

Партньори на Балканските Оскари са Българската търговско-промишлена палата, Конфиндустрия България – Италия, Сръбско-българската търговска камара, Турско-българската търговско-индустриална камара, Гръцко-руската търговска камара, Бизнес клуб Лондон, Европейският икономически сенат и други.

VIP COMMUNICATION PR Agency – CEO 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *