Владимир Пенев и Весела Бабинова в „Подкастът на нощта“

В новия епизод на подкаст поредицата на БНТ „Подкастът на нощта“ водещите Анна Ангелова и Стефан А. Щерев разговарят с двама емблематични актьори – Владимир Пенев и Весела Бабинова. Очаква ни откровен разговор за победите и загубите в театъра, за времето, което ни се изплъзва и изключителността на театъра.

Владимир Пенев ще разкаже наблюденията си как интернет промени реалната нужда на хората да се виждат и общуват на живо, как онлайн пространството ни лиши от най-простите човешки неща и как все по-малко приличаме на хора. Актьорът ще сподели за емоцията, когато вижда салоните, запълнени само на 30%, как се играе на сцена по време на пандемия, подкрепя ли локдауна и дали публиката ще загуби навиците си, ако локдаунът обхване и театрите, или зрителите ще искат още повече да се върнат в салоните?

Весела Бабинова ще разкрие как карантината я хваща в четвъртия месец от бременността и плановете й към онзи момент и кога театърът започва да й липсва. Актрисата ще сподели какви мерки трябва да се вземат според нея в борбата срещу пандемията, какви са възможностите за българския театър след тази криза и какво е бъдещето на онлайн представленията?

Eпизод 11 на „Подкастът на Нощта“ с Владимир Пенев и Весела Бабинова може да се чуе на

https://soundcloud.com/user-560261172/podkastt-na-noshchta-11-vladimir-penev-i-vesela-babinova/s-kpQl3vg9LHy

автор:Дума

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *