Гал Сасон: Уран пробужда българите през 2021 г.

Няколко важни неща ще се случат в България тази година. Първо, Юпитер – планетата на позитивизма и растежа, се мести в дома на парите и талантите за България. Тоест икономиката и финансите ще се подобрят в страната през 2021 година, особено от март-април.

 

 

Това коментира в предаването „Преди обед“ по bTV световноизвестният астролог Гал Сасон.

 

 

Eдно рядко явление, което се случва на всеки 84 години, ще е така нареченото завръщане на Уран.

 

 

Уран се свързва с революции, бунтове, технологии, иновации, така че може да има нови открития или изобретения, идващи от страната ви или от българи, живеещи в чужбина. Може да са научни открития или пък стартъпи, които ще имат успех. След това Уран ще се премести в дома на семейството. Това означава, че може да има върхове и спадове, свързани с недвижимите имоти, или пък промени в дома и семейството.

 

 

Често, когато има такова движение на една планета, говорим за пробуждане. Така че ще има много движение в основите на страната. Тоест има шанс за българите да променят из основи отношението си, начина, по който гледат на себе си, на света, на мястото си в света. Ще има промени в самоопределянето на българите.

 

 

Силните периоди ще бъдат през февруари и през ноември.

 

 

Добрата новина е, че България е двоен Козирог, а Сатурн излезе от Козирог, т.е. през 2021 година ще може да си поеме глътка въздух. Сатурн и Юпитер за пръв път от стотици години са в първия дом на България, което е свързано с идентичността.

 

 

Снимка: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *