ОДК –Несебър обявява конкурс, посветен на 8 март

Общински детски комплекс – Несебър обявява онлайн конкурс за картичка на тема „ 8 март – празник на мама“.  В него могат да вземат участие деца в следните 3 възрастови  групи: І в. гр. – от 7 до 10 години; ІІ в. гр. – от 11 до 14 години; ІІІ в. гр. – от 15 до 18 години. Онлайн конкурсът, организиран по случай Международния ден на жената, ще се проведе по следния начин:  снимка на картичка с добро качество, изпратена на имейл: [email protected]  до 1 март 2021 г. включително.

Участващата в конкурса творба може да  изработена, освен с много любов, с всякакви техники и материали. Всеки автор има право на участие с една картичка. Творбите ще бъдат оценявани от компетентно тричленно жури. За всяка от възрастовите групи са предвидени предметни награди за І, ІІ и ІІІ място и диплом. За всички, взели участие в конкурса, са предвидени грамоти за участие, изпратени в електронен вариант. Към всяка снимка на творба трябва да бъдат изписани: трите имена на участника, възраст, адрес и телефон, учебно заведение и ръководител.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 8 март 2021 г. във фейсбук страници: ОДК Несебър, Odk Nessebar. Там ще бъде качена и онлайн изложба с наградените картички.

Източник

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *