ПЪРВОТО ЗАВЕДЕНИЕ, КОЕТО ПРИЕМА САМО СРЕЩУ ДОКУМЕНТИ ЗА ВАКСИНАЦИЯ, ВЕЧЕ Е ФАКТ (СНИМКИ)

„На хората, които ми дадоха своята  подкрепа, казвам благодаря с ръка на сърцето. На тези, които ме критикуват, без да се опитват да разберат, отговарям с индианска поговорка: „Преди да съдите човек, извървете три луни в неговите мокасини“. Пожелавам ви много здраве, за да може в края на месеца да се усмихнете, защото имате сигурна работата. Да не треперите, когато номерът на банката се появи на телефона ви. Желая ви безгрижни дни, неудобството при избора на ваканционни дестинации. И да се събудя сутрин, независимо от поредния Dpcm „.  Микеле Трапани, 50-годишен, от пет години „началник на станция“ на пивоварната в гара Old Gesso в Кунео

Това пише собственикът на първото заведение в света, на което посетителите могат да са само хора, които са се ваксинирали. Микеле Трапани има бирария в италианското градче Кунео.

В своя публикация във Фейсбук Микеле Трапани е категоричен, че който иска да се наслади на вкусна храна, приятно питие и хубава музика ще му се наложи да представи документ или сканируем QR код, който да докаже, че въпросният посетител е ваксиниран срещу COVID-19.

Микеле споделя, че живота му е разделен на две-преди и след пандемията.

Преди пандемията в заведението му всяка  седмица има  концерти и шоу програми. Пандемията обаче слага край на този живот. От тук идва и провокативната идея за това да превърне бирарията си в  Covid Free Cafè, „място без ограничение във времето, сертифицирано, където можете да влезете само ако сте ваксинирани, чрез приложение или Qr код и след това да прекарате една вечер на спокойствие, в която да ядете, пиете и танцувате. Без маски, без ограничения и без страх! Единствения начин за това бягство от реалността обаче е клиентите да са подбрани, т.е само ваксинирани.

Източник: lastampa.it

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *