Хитов румънски сериал с премиера в телевизионния ефир от 4 януари

Ремънският сериал „Влад“ е новото заглавие, което БиТиВи ще предложи на своите зрители от 4 януари всяка делнична вечер от 21 до 22.30 ч. Премиерата на поредицата в Румъния е през февруари 2019 г., а сериалът бързо се превръща в един от най-успешните на канала от семейството на СМЕ – PRO TV, в северната ни съседка. „Влад“ е история за предателството, отмъщението и силата да се преоткриеш. Тя разказва за Адриан, попаднал в затвора без вина, с което животът му се преобръща напълно.

Адриан е млад и привлекателен мъж с апетит за живота. Току-що завърнал се от чужбина, той е на път да се ожени за момичето на своите мечти – красавицата Елиза. До него са и двамата му най-добри приятели Стефан и Лео, на които той се доверява напълно. Всичко изглежда перфектно, но… нещата се обръщат с главата надолу, след като Адриан е арестуван за грабеж и убийство, извършено в местното казино. Осъден за престъпление, което не е извършил, той попада в затвора за 10 години. Там бързо губи връзка с приятелите и годеницата си и остава зад решетките задълго, без да знае кой е отговорен за случилото се. През цялото време мисълта дали това престъпление не е планирано от двамата му най-добри приятели и годеницата му не му дава мира.

След 8 години в затвора Адриан е намерен мъртъв, но смъртта му е хитро прикритие и част от зрелищен план за бягство. Вече на свобода, той си прави пластична операция и променя лицето си, като се завръща с името Влад. От този момент пред него има само една мисия – да намери обяснение за случилото се и да отмъсти за всичко на онези, които някога са съсипали живота му. Преди това обаче трябва да изясни отношенията си с Елиза, която все още обича.

Главната роля в сериала е поверена на двама чаровни актьори: Влад е изигран от Адриан Нартеа, а Адриан – от Ангел Дамян. Красавицата Елица е актрисата Олимпия Мелинте, а в ролите на приятелите му Стефан и Лео са Андрей Арадиц и Емилиан Опера.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *