Samsung разработват гъвкав смартфон с изскачащ високоговорител

Samsung са световен лидер в производството на гъвкави дисплеи и предлагат атрактивно портфолио от модели като Galaxy Z Flip и Galaxy Z Fold 2. Компанията не крие амбициите си да доминира дългосрочно тази пазарна ниша, която ще генерира милиарди приходи след няколко години.

Проблемите на Huawei могат само да улеснят амбициите на Samsung, които се превърнаха в първата компания, която разработва собствени стъкла за гъвкави дисплеи. Добавянето на Ultra Thin Glass (UTG) към самия дисплей го прави по-издръжлив на външни влияния и драскотини.

Дизайнерите на Samsung също така работят усилено над алтернативни концепции, с които да подобрят допълнително начина, по който изглеждат устройствата с гъвкави дисплеи. Вече са регистрирани няколко патента пред Световната организация за интелектуална собственост (WIPO).

Документите на Samsung показват желанието им да разработят гъвкав смартфон, който има изскачащ високоговорител под екрана. Благодарение на LetsGoDigital можем да придобием по-добра представа за визията на устройството.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *