Дават награда за снимка на министър Ангелов и Мутафчийски в заведение

Сдружението на заведенията в България дава награда на този, който даде доказателства, че министърът на здравеопазването Костадин Ангелов и председателят на щаба ген. Венцислав Мутафчийски не спазват мерките.

За доказателствен материал ще се считат единствено снимки или клипове, на които присъства министър Ангелов или генерал Мутафчийски, в ресторант или друг тип заведение, на които ясно се вижда, че датата на въпросния материал е от началото на забраната за работа на заведенията!

Наградата е на обща стойност 3860лв. – 2700лв. кеш и 1160лв. под формата на ваучери за заведения. Плюс два ваучера за уикенд пакет за 2-ма с включени закуски.

„Повод за това наше действие са сигналите, които сдружението получихме, че въпросните хора посещават заведения, които според тях са най-опасни за разпространението на вируса и вече четвърти месец не работят. Всички снимки или клипове трябва да бъдат изпратени на нашия имейл: [email protected]. Първият, изпратил доказателство за нарушение на забраната, автоматично печели обявената награда“, се казва в съобщението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *